Nazaj
O izdelku:

Model PERUGIA je vzmetnica iz pene, ki poskrbi za utrujene mišice med nočnim počitkom.Profilirana spominska pena VISCO zagotavlja optimalne pogoje za sprostitev vsakega dela telesa, zaradi česar je noč izjemno udobna.

Vzmetnica iz pene PERUGIA je izdelana iz kombinacije dveh plasti poliuretanske pene. Debelejša plast tvori jedro, ki zagotavlja ustrezno oporo celotnemu telesu. Njegova zračna struktura zagotavlja, da se v notranjosti ne usedejo alergeni, kar nam omogoča, da uživamo v zdravem spanju. Plast profilirane VISCO pene pa poskrbi, da se pogreznemo v vzmetnico in se počutimo kot da spimo na oblaku. Profilirana površina se ujema z anatomsko strukturo telesa in zagotavlja ustrezno oporo vsakemu delu, zato se naša hrbtenica ponoči poravna v svojem naravnem položaju. Model PERUGIA je vzdržljiv in zagotavlja dolgotrajno udobje.

Blok zračne poliuretanske pene zagotavlja primerne pogoje za spanje alergikom. Zaradi svoje strukture se v notranjosti ležišča ne nabira niti prah niti drugi mikroorganizmi. Profilirana spominska pena VISCO se prilagaja anatomski telesni strukturi spečega in sprošča hrbtne mišice.

Ta model je odličen za ljudi z bolečinami v hrbtu in preprečuje preležanine. Pene se ne deformirajo in ne izgubijo oblike.

Vzmetnica iz pene PERUGIA je na voljo v dimenziji  200×120 in 200/140

Trdota ležišča je: H3 srednje trda. Debelina vzmetnice je: 12 cm Vzmetnica je sestavljena iz: Poliuretanska pena T25: 9 cm Profilirana pena VISCO: 2 cm Prevleka: 1 cm

Prevleka je izdelana iz najkakovostnejšega materiala, ki zagotavlja udobje in mehkobo.

Hitra dostava na dom

Varno nakupovanje

100% varno za otroke

Teža 20 kg
Dimenzije

200/120, 200/140

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Translate »
[]