Nazaj
O izdelku:

Potujete z otroci v tople kraje in ne veste kam bi dali njihove igrače za na plažo? Ribiška mreža je idealna rešitev, saj se je ročaj zložjiv, kar pomeni, da ne zavzame veliko prostora v kovčku.

Neverjetna teleskopska mreža Scrunch je zložljiva ribiška mreža, ki je kot nalašč za enostavno odpiranje in zapiranje ter shranjevanje v majhnih prostorih. Ročaj se razteza od 17 cm do 66 cm in ima fantastičen oprijem.

 

O SILIKONU

SILIKON – Silikon je trpežen, fleksibilen, odporen proti madežem, enostaven za čiščenje in lahko prenese ekstremne temperature brez poslabšanja.

Od začetka do konca je uporaben in resnično prijazen do okolja. Silikon izboljšuje delovanje izdelkov, ki jih uporabljamo vsak dan in hkrati najbolje izkoristi naše naravne vire.

Ti silikonski izdelki pravzaprav izvirajo iz preprostega kremenčevega peska. Neverjeten primer tega, kar nam lahko ponudi naš planet s samo malo znanja. Silikon je rezultat vrste kemičnih reakcij, vse pa se začne s samo preprostim peskom. Ta pesek vsebuje drugi najpogostejši element, ki ga najdemo v Zemljini skorji – kremen. Element se doseže z vrsto postopkov destilacije in sinteze kremenčevega peska.

Naslednje kemijske reakcije silicijev dioksid pretvorijo v uporaben silikon z vključitvijo samo treh drugih elementov – kisika, ogljika in vodika. S hidrolizo in polimerizacijo se ti atomi zlijejo v verigo ponavljajočih se enot Si-O-Si. Zaradi ponavljajoče se narave teh silikonskih verig je razložena raznolikost silikona kot materiala, ki mu daje fizične lastnosti in trdnost z večjo prožnostjo kot plastika.

Še bolj neverjetno je, da so stranski produkti tega neprekinjenega samostojnega kemičnega procesa neškodljivi in ​​dejansko koristni za okolje.

Silikon ni samo prijatelj planeta, ampak je tudi pomemben dejavnik pri nenehnih prizadevanjih za izboljšanje trajnostnega načina življenja. Neverjetna obstojnost silikonskih izdelkov jim daje impresivno, dolgo življenjsko dobo uporabe.

Namig:
Hitra dostava na dom

Varno nakupovanje

100% varno za otroke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Translate »
[]