Premakni na vrh
Kontakt
hello@happykids.si
M. 041.316.660

My happy story

Ime mi je Žana.
Sem mamica trem malim sončkom.

Z vsakim novim življenjem nastopi tudi skrb, odgovornost in veliko lepih trenutkov. Otroke obožujem in iz te ljubezni se je rodila tudi spletna trgovina Happy kids.

Ime mi je Žana. Sem v najboljših letih svojega ustvarjanja. Kakšna sem? Energična, radovedna, natančna, pravična in iskrena. Oseba, ki se drži svojih načel in stoji za svojimi dejanji. Rada berem, obožujem kavo, meditiram, rada sem v naravi in veliko potujem.

Diplomirala sem na Fakulteti za družbene vede iz komunikologije. Rada govorim in ljudem tudi prisluhnem.  Že od malih nog sem rada govorila, imela zelo veliko energije in v meni je vedno obstajala tista radovednost, ki te v življenju vedno pripelje do novih stvari in še danes je tako.

Hvaležna sem za besede, s katerimi lahko opišem sebe, svoje delo in moje najbližje, moj svet. Sem mamica trem malim sončkom. Nik, Max in Ava so moja inspiracija, temelj vsega, moja svetla prihodnost. Z vsakim novim življenjem nastopi tudi skrb, odgovornost in veliko lepih trenutkov. Male drobne nogice, nežni prstki, mehki laski in široki, iskreni nasmehi mojih sončkov so mi dali nov dodaten zagon in posebno življenjsko energijo. Otroke obožujem in iz te ljubezni se je rodila spletna trgovina Happy kids.

Med odraščanjem svojih otrok sem velik pomen pri izbiri stvari, igrač, oblačil in dodatkov namenila izbiri ročnih izdelkov, izdelkov izdelanih iz naravnih materialov in recikliranim proizvodom. Nenehno sem raziskovala kje, kaj in kako dobiti produkte, ki so otrokom in okolju prijazni.

Vesela sem, da vam v spletni trgovinici Happykids lahko ponudim pestro izbiro eko proizvodov, ročnih in okolju prijaznih izdelkov, ki jih bodo vaši malčki z veseljem uporabljali.

Moj cilj je ustvariti zgodbo, ki bo pozitivno vplivala na skupnost, tako družbeno kot okoljsko in popestrila ter olajšala življenje staršev in malčkov.

 

Želim si le najboljše za naše in vaše otroke.

Z ljubeznijo,
Žana

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.
Translate »