Nazaj
O izdelku:

Previjalna podloga – Flower je tako lepa, a praktična podloga, ko je treba vašega malčka preobleči!

V notranjosti ima dva žepa za shranjevanje potrebščin za preoblačenje in se enostavno zapre z ježkom. Previjalna podloga  je izdelana iz 100 % organskega bombaža in polnila iz recikliranega poliestra.

Iz kopenhagenskega studia Fabelab oblikuje inovativne, visokokakovostne in odgovorne oblikovalske izdelke za vsako družino. Fabelabovi izdelki so narejeni za večnamensko uporabo in rastejo z družino, na poti zbirajo zgodbe in spomine. V vsakem izdelku, ki ga oblikujemo, cenimo visoko kakovost in funkcionalnost, s čimer zagotavljamo dolgo življenjsko dobo izdelkov.

Ustanoviteljica  Fabelaba in glavna oblikovalka, Michaela Weisskirchner-Barfod, je avstrijska arhitektka, ki živi in ​​dela v domačem mestu Fabelab v Kopenhagnu. Michaela kot nekdanja arhitektka išče navdih za Fabelabove izdelke v zgodbah ljudi okoli sebe.

Za Fabelab je trajnostno oblikovanje uporaba pravih materialov in zagotavljanje dolge življenjske dobe izdelkov. Ponovna uporaba in recikliranje sta temeljni načeli naše blagovne znamke. Kjer je le mogoče, poskušamo naš izdelek napolniti s polnilom iz koruznih vlaken ali recikliranim poliestrom.

Velikost: 33 x 70 cm

100% organski bombaž

Polnjenje iz 100 % recikliranega poliestra

Namig:

Material: Zunanjost: 100% organski bombaž

Notranjost: Reciklirano poliestrsko polnilo Elastika: Poliester

Hitra dostava na dom

Varno nakupovanje

100% varno za otroke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Translate »
[]