Nazaj
O izdelku:

Fabelabov novi nahrbtnik Star je odličen za manjša potovanja in pustolovščine. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo za manjše predmete in se zlahka zapre z vrvico in sprednjim zapiranjem na zaponko.

Za udobje in funkcionalnost so naramnice podložene, za optimalno prileganje pa je dodana križna prsna zaponka. Poleg tega so refleksni detajli postavljeni tako spredaj kot zadaj za boljšo vidljivost v prometu. V notranjosti nahrbtnika sta dva ločena žepa, ki sta priročna za manjše predmete, in kul značka v obliki diamanta, na katero napišete svoje ime, da se v vrtcu ali na izletu nahrbtnik ne izgubi.

Zunanja in notranja tkanina nahrbtnika je izdelana iz recikliranega poliestra, ki se uporablja za prodajo in ta različica je na voljo v drznem in igrivem cvetličnem tisku. Kot dodatno funkcijo smo nahrbtniku dodali Fabelabovo maskoto, obesek za ključe medvedka Boba, srčkan in igriv dodatek. Otroci ga lahko ločeno uporabljajo kot obesek za ključe.

Reciklirani poliester po uporabi so ponovno uporabljene plastične steklenice, ki se očistijo, razrežejo in zavrtijo v nit za ponovno uporabo za proizvodnjo. Za izdelavo majhnega nahrbtnika je bilo uporabljenih 22 kosov plastenk Coca Cole. Odkar je bila blagovna znamka ustanovljena v Københavnu, se je ustanoviteljica Michaela Weisskirchner-Barfod trudila vedno ohraniti trajnostni pristop k vsakemu izdelanemu izdelku.

 

Dimenzije: 32 x 26 x 9 cm

 

Zunanja tkanina: 100 % recikliran poliester po uporabi

Notranja tkanina: 100 % recikliran poliester po uporabi

trakovi/vrv/zadrga: 100% poliester

Plastična sponka: 100% POM

Obesek za ključe: 100% silikon

Namig:

Ustanoviteljica Fabelaba, Michaela Weisskirchner-Barfod, je sprejela skandinavska načela oblikovanja in črpala navdih od svojih dveh mladih deklet, ki vedno iščeta namenske in domiselne stvari, Fabelabovi izdelki pa so narejeni za večnamensko in vsakodnevno uporabo za vso družino. Ponovna uporaba in recikliranje sta temeljni načeli blagovne znamke Fabelab. Vse od ustanovitve blagovne znamke leta 2013 se Michaela trudi, da vedno ohranja trajnostni pristop k vsakemu izdelanemu izdelku. Vsak dan vedno razmišljamo o tem, katere spremembe lahko naredimo v smeri, da postanemo še bolj trajnostni.

 

Hitra dostava na dom

Varno nakupovanje

100% varno za otroke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Translate »
[]