Otroške postelje

Luletto

Otroške lesene postelje združujejo varnost, udobje in estetiko v enem. Narejene iz kakovostnih materialov, so trpežne in okolju prijazne. Prilagodljive so različnim otroškim sobam, ponujajo stabilnost in nudijo zdrav spanec. Z izbiro otroške lesene postelje investirate v trajno in varno okolje za vašega otroka.

Postelja s predalom

Za tiste, ki cenijo red, je postelja s predalom pravi hit. V predal lahko spravite posteljnino, igrače ali drugo vzmetnico, ki jo ponoči preprosto pospravite, podnevi pa vzamete ven, kar bo prihranilo veliko prostora doma. Poleg tega bo vaš otrok zaradi trdne izdelave in naravnih materialov hitro opazil, da je spanje v taki postelji preprosto prijetno.

Postelja z mini hiško

Če imate omejen prostor in hkrati želite, da je postelja vašega otroka privlačnega videza, priporočamo izbiro postelje z mini hiško. Omogočil vam bo tudi razvoj domišljije, hkrati pa omogočil prost dostop do stene, na katero lahko obesite polico ali omarico.

Postelja CLASSIC

Postelja CLASSIC je postelja z značilno in edinstveno obliko v skandinavskem slogu. Pri nakupu postelje CLASSIC dobite celoten okvir postelje z okvirjem za vzmetnico, navpičnimi tramovi.Prejmete tudi vse elemente za montažo, vijake in lepilo za vodo (kar je potrebno med montažo za lepljenje elementov postelje na mestih, kjer so elementi povezani z lesenimi deli).
Posteljica, ki naredi otroško sobico popolno.
DOSTAVA
DOSTAVA

Naročila oddana do 12. ure (za izdelke na zalogi) bodo odposlana na vaš naslov še isti delovni dan. Vsa naročila nad 70 eur vam bomo dostavili brezplačno.

VRAČILO
VRAČILO

Ste si premislili glede nakupa? Izdelke lahko brez skrbi vrnete v 14 dneh.

VARNO PLAČEVANJE
VARNO PLAČEVANJE

Pri nas je vaš nakup 100% varen.

SVETOVANJE in POMOČ
SVETOVANJE in POMOČ

Naša eko trgovinica je prijazna staršem in malčkom, zato vam z veseljem pomagamo in svetujemo. Pokličite 041 316 660 ali pišite za nasvet na hello@happykids.si

Oglejte si našo ponudbo otroških postelj in izberite svojo.

Vzmetnica SHARON
profilirana pena v kombinaciji s peno iz lateksa 

profilirana pena v kombinaciji s peno iz lateksa, ki zagotavlja visoko stopnjo udobja pri spanju. Vzmetnica je zasnovana posebej za ljudi s hiperhidrozo ali težavami s kožo.
Poliuretanska pena je visokokakovostna komponenta, ki se uporablja pri izdelavi vzmetnic, njena prožnost in elastičnost pa zagotavlja maksimalno udobje med uporabo.

Vzmetnica ROSSA
iz profilirana pene

Model ROSSA je izdelan iz profilirane pene, ki je posebej oblikovana tako, da otroku, ki na njem spi, zagotavlja največje možno udobje pri spanju. Poliuretanska pena je visokokakovostna komponenta, ki se uporablja pri izdelavi vzmetnic, njena prožnost in elastičnost pa zagotavlja maksimalno udobje med uporabo.
Zasnova vzmetnice zagotavlja ustrezno oporo vsakemu predelu telesa, predvsem pa zagotavlja pravilno oporo hrbtenici. Je osnovna možnost vzmetnice, saj je sestavljena iz poliuretanske pene.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Translate »
[]